22
febr

WV-ízitúra 2009

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

Cefetűl várom már. Szerencsére nem kell csak pár apróságot vennem, minden meg lett az évek alatt, de a kést magamat ismerve érzem, h macera lesz:) Vagy nem találok normális outdoor, vadász esetleg búvár pengét, vagy a nyele gagyi vagy épp a tokja… már pedig pengét az ember nem 10 napra vesz.
kell még pár ruhadarab, még egy tíz-tizenkét literes vízhatlan búvárzsák, kajáspack
jah meg Dave kért, h ötleteljek túraútvonallal, tényleg jó lenne új helyre menni, de az igazság az, h én ezt is szeretem. Mindig vannak velünk gyerekek is meg páran az idősebb korosztályból is. Mindenhol tudjuk, h mire számíthatunk és ez nem elhanyagolható amikor mindig van kb 20-25 új arc – de a határon túlról azért jó lenne meg Felsőbereckit sem kihagyni. Azt meg végkép nagy örömömre szolgálna, ha sikerüle megcsípni a Fodor-sport hajóit – nagyon könnyűek, igaz ettől kicsit billegősebbek is de azért nem mindegy, h ugyanazokkal a méretekkel szerintem vagy negyed olyan nehéz

Pár ismerős jelezte, h érdekelné a dolog.

Szecső kerülj már elő vazze!

Tags:

This entry was posted on vasárnap, február 22nd, 2009 at 5:18 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One comment

warum
 1 

Remélem, az idén is a megszokott útvonalon mentek.
Majd integetek Neked a Bodrog partjáról. 🙂

február 24th, 2009 at 16:16

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment