7
aug

Közlekedés

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

Ma nagyon felqrtam magam…

Vége a rohadt FINA-nak, jön a Sziget… juhéjj! Szerintem úgy vannak vele, hogy ÓBudára jársz dolgozni, ott laksz? Akkor szopjál baszki! De ez egy dolog, de ahogy közlekednek az emberek!

Drága közlekédésben részvevő „barátaim”, gondolkozni szoktatok?

  • A világítás bekapcsolása két dolgot szolgál: Látni és látszani! Szakad az eső, szerinted mi lehet látni belőled lámpa nélkül a 6-os út vízfüggönyében!?
  • Bringások? Észnél vagytok? Láthatósági mellény és villágítás nélkül a 6-oson bringázni? Minek?
    1., Ha elcsapnak donornak sem leszel jó, mert nem sok marad belőled ha hetvennel végigmegy rajtad egy kamion
    2., OK, téged nem várnak otthon, de a söfőrt biztos dutyiba akarod küldeni?
    3., Ott a kibaszott kerékpárút párhuzamosan!!

Az meg megint nem volt vicces amikor az elnézett kijárat miatt az előttem haladó hirtelen kirakja az indexet és visszafordul az M0-ra – ok, tudom… legalább használt indexet! Én meg nyomom a padlóféket és be a vészvillogót, hogy a mögöttem jövő vonatba összeállt kilóméternyi sor ne tolja össze az előtte lévőt. Rántotta mindenki a kormányt amerre csak tudta.
Jah román volt a rendszám – mondtam már, hogy le kell gépágyúzni őket az utakról! Leszarom, hogy önveszélyesen vezetnek, de engem és még sokakat várnak otthon!

Tags:

This entry was posted on hétfő, augusztus 7th, 2017 at 10:49 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment