21
okt

Digitális átállás

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

Hogy állj át analóg füstölésről egy mod/aku nyomkodására és tank szívogatására hatalmas felhővel?

Egyből tedd le, ez szerintem fontos!
Bár az illat kevés, de egy számodra kellemes illatú dohányos ízt keres, nekem ez vált be. 12mg/ml-s egyensúlyival kezdtem, de attól fájt az ínyem (PG egyeseknél okoz ilyet), most 70VG/30PG-t szívok, az analógot azonnal letettem ez is FONTOS! Nekem az első napok sem voltak nehezek, de ha neked az, akkor is bírd ki!
Pár nap és már élvezni fogod! Na meg készülj fel, hogy egyre többször jön a kérdés amikor valaki rágyújt melletted vagy tömegkzlekedéssel utazol: Ezt hogy tudtam eddig szívni!?

Azután majd lehet, hogy jönnek a komplikációk 🙂
A kompakt kazánoknál már nagyobb kihívásra vágysz és elkezd érdekelni az RBA és RDA világa és/vagy a saját leves keverése, először csak a gyári ízek aztán majd a különböző különlegességek; vagy egyből ezek, mert az „unalmas” standard aromák már nem vonzanak

Vaping is NOT smoking

Vaping is NOT smoking

Gőzre fel! 😛

Tags: ,

This entry was posted on kedd, október 21st, 2014 at 15:01 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One comment

Szabó Ferenc
 1 

Szervusz Kobra!

Én is nemrég álltam át e-cigire, és vásároltam onnan, ahol beírtad, hogy nem tetszett az íze a Djarum Blacknek. Ha még megvan abból a készleted, esetleg átvenném.

Üdv:

Feri

november 27th, 2014 at 23:22

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment