22
márc

Aladin Nomad 77

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

Merd azt mondani, h nem egy illetve két gyönyörűség! Még Piros-fekete összeállításban is, modern és a tradicionális keveredése…

Aladin Nomad 77 arany-fekete

Aladin Nomad 77 arany-fekete

Aladin Nomad 77 piros-fekete

Aladin Nomad 77 piros-fekete

Egy baja van: egy fekete mosható csővel – Razan vagy Nammor – és egy Vortex vagy Phunnel kerámiával – utóbbi szerintem nem nézne ki jól ezen a pipán, nem illik hozzá és valahogy a másik a szimpatikusabb technikai kialakításilag is – basszus gépgyártás-technológián végeztem mi…?:)  már erősen közelíti a 35ezres összeget amit a kasszába bekalapálnak…

Mivel lehet fokozni? Maximum egyetlen dologgal – vagy ilyenből kettővel egy ízléses csomagként összeállítva és ilyen fa dobozban a dohány, a szén és egyéb kellékek is ízlésesen tárolhatok és dugdosni sem kell, ha esetleg szállítani szeretnénk a sheesha-nk, hát azt is elegánsán megtehetjük, persze akkor kevesebb dohány és szén fér el benne.

The Hookah Pack

The Hookah Pack

Hookah's box

Hookah's box

Tags: ,

This entry was posted on hétfő, március 22nd, 2010 at 14:38 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One comment

dachande
 1 

Nekem az általad leírt pipa van, A vörös nomad vortex kerámiával és fekete razan csővel, és nemcsak hogy gyönyörű ebben az összeállításban, de olyan füstje is van mint egy traktornak. Bár a hangja is olyan 😀 (u.i. Ha az ember szétnéz megoldhatja olcsóbban is a dolgot mint 35. Nekem 24-be jött ki, 3 különböző webshopot összehozva.

május 11th, 2011 at 15:40

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment