26
jan

konyhai csodák

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

Sietett a tejem órája… még lett volna 26 órája a szavatosságból…
de legalább több volt benne mint egy liter… és lesz finom aludt tejem.

Sosem értettem ezt a szavatossági dolgot. Honnan tudja a tej pl, h ooops meg kell savanyodnom… némelyik tud olvasni? – mert nem mind savanyodik meg időben v elfelejtette egyeztetni az óráját határátlépéskor. jah, mert a magyar mindent tönkre vág itthon aztán importál orrba-szájba, szarabbnál szarabb termékeket általában.

Tuti, h a kenyérnek nevezett vmi is ezért penészedik meg 4. napra! érdekes, mióta saját sütésű – újra – kényelmesen benne van a 10 napba is, h még csak meg sem szikkad, na persze, ha kibirja 2-3 napnál tovább. basszus ebből megint hízás lesz:o

Tags: ,

This entry was posted on hétfő, január 26th, 2009 at 22:35 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

One comment

Pearl
 1 

A savanyodó tejnek valószínűleg megszakadt valahol a hútőlánca, ezért tesz magasól a szavatosságra. A kenyérrel meg az a nagy hadihelyzet, hogy a liszt helyett is már szinte kizárólag adalékanyag van benne, főleg olyan savószerű trutyi, ami nagy barátja a penészgombáknak. Ergo: mindent fel kell falni azon frissiben! 😀

február 18th, 2009 at 22:50

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment