6
márc
kenyérsütés
a francért nem bírnak egy kenyérsütőre WiFi és/vagy USB portot tenni sokkal egyszerűbb lenne időzíteni és programozni. a default scriptjén nekem spec csak annyit kellene változtatni, hogy 30 perccel több sütés kell a kenyérnek ami az állításával ellentétben „large” opciónál sem lehet csak max 60dkg lisztkeverékből az állítólagos egykilóhuszonöt helyet… ehh…
de most ott kellene dekkolnom 3 órát, h feljegyzeteljem és az „Otthoni készítés” opciót használhassam.
Gratulálok Selecline!
de nekem ez az 5 gramm élesztő is gyanús… kiváncsi leszek, h hogy fog megkelni…
Tags: gasztrorgia
This entry was posted
on péntek, március 6th, 2009 at 13:13 and is filed under Nincs kategorizálva.
You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.
You can leave a response, or trackback from your own site.
One comment
Leave a reply