1
szept

Kartelezés

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

Úgy tudom a törvény tiltja, de van! Miről jutott ez most eszembe? Arról, hogy milyen aljas módon manipulálnak bennünket!
Nyíltan és még reklámozzák is! Minden filmjelenetekkel megszakított este, kb 4x! De jól csinálják, mert a hirdetés egyik felét olyan organizmusok cselekedetére vonatkoztathatjuk amiknek nem mondhatjuk, mint a kedvenc háziállatunknak, hogy ne csináld! A másik fele ránk, emberekre vonatkozik! Ez pedig tudatos vagy tudat alatti versenyszellemünket és „de akkor is megcsinálom, ha belegebedek is!” sátáni oldalunk ébreszti fel.

Sajnos nem tudom tovább úgy fűzni, hogy ne derüljön ki miről is beszélek, a szaniter gyártók azon termékéről amit hibásan fajansznak is hívnak és kiknek köszönhetjük a mai formáját? Hát persze, hogy nem a rómaiaknak, hanem a „Hülye angolok! Angol hülyék!” – Monty Python: Monty Python and the Holy Grail (1975) – a hibásak!

Más különben kit érdekelne, hogy a toalettnek van pereme, ráadásul olyan geometriával amit még nehezebb is tisztán tartani, mint mos formát ami szintén ellátná a jelenlegi feladatát? Eszébe jutna bárkinek is, hogy ott is irtani kell a bacikat vagy, hogy egyesek oda ürítik a fekáliát!

This entry was posted on vasárnap, szeptember 1st, 2013 at 13:23 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment