14
júl

#HELIOS

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

#Helios XM Anomaly Series logó

#Helios XM Anomaly Series logó

HELLOiOS!

És itt az iOS felhasználóknak a kánaán scanner vele együtt a #Helios XM Anomaly Series is

Az egyik szemem nevet, a másik rí…
Jönnek a friss játékosok – gyanítom nem lesz fenékig tejfel az életük és nem csak azért, mert esetleg rossz színt választottak és nem az ellenállás csapatát bővítik, bár egy kék Budapest mellett biztos már csak ezért sem lennék béka 🙂 de kell egy „kis” idő míg kiforrott lesz a kliens és nem lesznek benne a játékélményt rontó hibák.
És, hogy miért könnyes a másik szemem? A 3 napos portál megsemmisülésért! Úgy gondolom máshogy is lehetett volna segíteni az új platformmal a játék közepén megjelenő új játékosokat. Szóval kedves +Devra rúgjon meg a devla!
Bár lássuk be a Niantic Project elegánsan megoldotta (volna) ezzel a „badge portal hunting” nevű jelenséget; viszont(!) így még nagyobb jelentősége van a dolognak, hisz szerencsétlen ügynöknek rengeteg erőforrásba kerül fenntartani a portálkáját – © @BondJeanBond – 150 napig! Mondjuk ennek ellenére én továbbra is azt vallom, hogy ami zöld azt ütöm!

Visszatérve az új anomália sorozatra jó hír, hogy két elsődleges helyszín is érdekes lehet a magyar játékosoknak augusztus 23-án Prágában találkozhatunk és harcolhatunk külső akkumulátorokat egymás hátának feszítve illetve szeptember 27-én Münchenben. Részemről mindkettő csábító, Prága szép hely és már rég szerettem volna eljutni, München meg pont akkor ad otthont az Oktoberfest-nek – másik régi kiszemelt célpont.


forrás

Tags:

This entry was posted on hétfő, július 14th, 2014 at 18:26 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment