4
febr

HD2

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

HTC HD2 Leo - Black

HTC HD2 Leo - Black

Tegnap egy spontán jött állásinterjún a kezembe került egy 2 napos Leo

Hát megcsalnám vele eddigi vágyaim telefonját alias TP2-t…

A 4,3″ kapacitív kijelző a maga tűélés 480 × 800 WVGA felbontásával meggyőzött. De amivel nagyon odaütött, hogy az i eszközök szintén kapacitív kijelzője után kicsit (nagyon) féltem a pontatlanságtól. Na ilyen és egyéb gond sem volt, azt az egyet leszámítva, hogy nem mondhattam azt az ajánlatra, h élni akarok ill. tudok is vele – így maradt az eredeti tulajnál.

Ezen már 3,5mm audio jack van így esélyes, hogy gyorsan került volna bele egy szép nagy microSDHC leváltandó az öregecske MP3 lejátszóm – feltéve, ha az aksi is bírja
– Hééé, valaki at HTC! Miért nem tudtak ugyan úgy nagyobb memóriát beletuszkolni a házba, mint mondjuk a Nokiánál? OK, ne egyben legyen elérhető legyen ROM + RAM + 32 giga sztoridzs – ezt a TP2vel is megtehették volna

HTC - Touch Pro 2 Rhodium - Silver-Black

HTC - Touch Pro 2 Rhodium - Silver-Black

A melóból sem lett semmi, csak egy jó kis szívfájdalom.

A Hermes-em nem akartam Kaiser-re cserélni, az azért luxus lett volna és amikor itthon elérhető lett még bőven jól bírta meg akkora pluszt sem kaptam volna.
A Rhodium lett volna nagyon esélyes, de jött a Leo. Meg a szép nagy kapacitív kijelző ami állítólag nem olyan pontos mint az Apple terméke a WinMo miatt az ő szexi kecsességével és a régóta várt jack csatival – egyes amcsi TP2 modellekre persze ez felkerült és tiszta feketében jobban is néz ki…
Egy dolog van amit nem tudok, Wizard óta QWERTY-hez szokott vagyok – sőt előtte a Psion 5mx és a HP Jordana 720 gépeim is fizikai klavisak voltak – és lassan tényleg gyorsabban pötyögök két újjal, mint a normál számítástechnikai tasztatúrán: megtudnám szokni a vizuális billentyűzetet? iPod Touchon falnak megyek amikor hosszabb bejegyzést ejtek meg az Arckönyvemben vagy csiripelésben és , hiányzik a kurzormozgató is pl.
Viszont ugye ott van a 0,8″ plusz a kijelzőnél és mind ehhez alig nagyobb a TP2-nél viszont harmad olyan vastag, cirka 160 mega többlet memóriában és kétszer olyan gyors processzor. Ki próbáltam, sokkal jobb rajta dLJ-t olvasni:) a ROM meg nem kérdés, hogy szintén a LEO-é, hisz @sanchomuzax szerintem másra sem használja a készülékét, mint ROMolásra és szintén a LEO szoftvere van rajta.

Viszont ott a piszkos anyagi… Épp a napokban jött a hívás, hogy T-Mobile MDA Vario V megérkezett, 15ezer és a futár holnap hozza is + a szokásos kamatmentes részlet. Azt meg akár hogy nézem nem 170 000HUF…

Sürgősen kell egy jó állás! NASsolnom is kellene, mert az ADAT partícióm nagyon kinőtte magát plusz itt ez a készülék csere dilemma is, na meg nem utolsó sorban vmiből meg is kellene élni és albérletet fizetni – nehéz az élet Babocsai néni!

Tags:

This entry was posted on csütörtök, február 4th, 2010 at 18:31 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment