hazaiak kocsonya 0:1
Azt hiszem be kell látnom, hosszú idő után ismét vesztettem a konyhában…
Ez a kocsonya nagyon nem olyan amilyennek lennie kellene. A kellemes bársonyos helyett egy markáns erős illat terjeng a konyhában. A színe is jóval sötétebb, mint kellene és az íze sem egy kellemes húslére emlékeztet; pedig nem mondhatnám, h agyon főztem és ennyire enyvesnek kellene, h legyen. Vagy 3x cseréltem a füstölt csülkön az áztató levet, ugyan ennyiszer cseréltem le az első forrást és ha amikor felhabzott egyből leszedtem. ~3,5 óra után a 4 köröm is szépen leváltak a csontról. Már az sem tetszett, hogy a zsír is „bezselésedett” nem lehetett csak úgy szépen a kanállal lekaparni.
Kíváncsi lennék mit toltam el!
A csülök nagyon finom lett ez azért vigasz, de… Nem értem és utálom, ha kudarcba fullad bármi is amit csinálok!
A cimkét ki kellene javítani gasztrócsődre
Tags: gasztrorgia
One comment
Leave a reply