4
máj

Android – WinMo

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

MS szívatja a HTC-t, úgy tűnik, h csak én és még páran gondoljuk úgy, h elég sokat köszönhet a tajvani cégnek.

Minden eladott nem MS rendszerrel futő készülék után sarcot kell fizetnie, 20-40 dolcsi között ez több, mint amennyibe a WinMo liszensze lenne neki – mondjuk azért a kíváncsiság kedvéért megnézném, h hányan használnák mondjuk dual boottal a készüléket.
Igaz SE X10-en, de míg csak 1.6 rendszere van, nyomnám a WinMo újabban WinPho Classic rendszert – pár dolog nekem még hiányzik…
Vagy mondjuk a HD2 Android 2.2 párost is megnyüstölném:D

Ami igazán érdekes, h a HTC-nek még így is megéri, nagyon összeveszhettek ezzel a Billy gyerekkel. Komolyan megvoltam győződve, h egy új HTC kütyün fog először WinPho7 lenni… a speckó szerint HD2 ugyebár sokak bánatár kaphatja meg – a gombjai miatt;  a kis burzsujnak eggyel több van:) De ahogy néztem a képességeit én biztos nem sírnék miatta… csúnya is és a multitask kilőve – basszus 2010ben olyan oprendszer ami nem multitaszkos?

Tags: ,

This entry was posted on kedd, május 4th, 2010 at 6:45 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment