8
máj

szervezésből minuszegyes

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

de szerintem ez is túl nagy lelkű…

hogy engedhet meg magának ilyet egy iskola? ráadásul még oktatja is a témát… na jó mit várhatok amikor meg lett kérdezve, h milyen szakra járunk aztán közölték, h bocsesz, de túl sok a gazdasági tárgyakat oktató és a külsősök elmentek így most informatikai biztonság helyett pénzügyet tanulok… ehh!

cirka pár hete próbálok hozzájutni pár felvételhez, most sikerül talán. miért is lenne kötelező anyag elérhető? igaz ebben a szemeszterben már a “Hallgatói DVD” is sporolás tárgya lett, amire mondjuk lazán felkerülhetett volna digitalizálva a cucc… a diasor 3 éves, az oktatás technikai csoportnak nem volt eddig ideje?
2 óra telefonálgatás után a Bécsi úti campus egyébként már nem is GDF-es könyvtárában félre teszik, ha behozzák… jah, az Etelén van 3 szett belőle, a LSI-t már meg se kérdeztem, h mennyiért állunk sorba…

szeretem amikor ennyire segítik, h haladjunk a tananyag elsajátításával meg figyelembe veszik, h nem napalisok vagyunk aki egész nap bent lógatják a lábukat

Tags: ,

This entry was posted on péntek, május 8th, 2009 at 15:16 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.