10
máj

retro

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

Azt hiszem a Rambo és a Terminátor filmeket láttam anno alámondásos technikával… na most ugyan ilyen minőségű 1996-os(!) kötelező videóanyagot élvezek, nosztalgiázom épp a 3.11 ablakokkal.

de már tudom mit kell megnyomnom a buszon, ha defektet kap és ha ránézek az AVM kezelőpultjára és azt látom, h V1734 nem hiszem, h Los Angelesben vagyok a 1734 buszon, hanem nyugtázom, h a sima 173 buszra át kell szállnom a Blahán, mert ez a piros 173as busz…

az viszont még nem derült ki, h a VAX gépek ugyan mit csinálnak ellenben a 24 órás nyomtatással nem kcisit nyírják a környezetet felesleges papír, energia és festékanyag felhasználással…

Az sem világos, h ha ilyen szuper a BKV – ahogy azt most meg kell tanulnom és a nyugati városok tömegközlekedése sem ilyen szervezett (mi lenne, ha még ennyire sem lenne?!) akkor mitől ilyen szar a tömegközlekedés amikor a pénzem csak nyeli… ekkora állami támogatással nem is értem a lopáson minek kellett privatizálni!

Tags: , , ,

This entry was posted on vasárnap, május 10th, 2009 at 12:54 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.