6
nov

nyominger

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

Samsung SCX-4300

Samsung SCX-4300

Nem értem a nyomtató gyártókat…
Miért olyan nehéz összehozni egy pl SAMSUNG ML-1630 méretű eszközt duplex nyomtatási lehetőséggel és egy wlan kártyával meg azon keresztüli lapolvasási képességgel?

Csókolom, ebbe az irányba haladunk! A színes lézerekre nem gerjedek – még! Majd ha az előző nekem lényeges [fjúcsörök] már léteznek:)

Samsung CLX-3175FN Színes multifunkciós lézernyomtató

Samsung CLX-3175FN

Színes nyomatokra meg ott a tökéletes Canon “ősrégi” nyomtatóm. Gyönyörűen dolgozik fotópapírra és nyomtatható felületű CD/DVD lemezre is – csak zabálja a B-CMYK patronokat 🙁

CLX-3175FN alatt már nem fér be a hálózat? DE akkor még itt is kézzel lehet fordítgatni a papírt és ugyan úgy a “semmibe” esik a produktum… ehh, az meg mint mondtam nem hat meg, hogy “Color Laser” most hirtelen ez került a “guglizmányomba” de a monocrome is ugyan ekkora méretű. Az “F” na azzal sem tudok mit kezdeni. Vicces, de valami oknál fogva a ma telefon vonalai alkalmatlanok a faxok küldözgetésére és fogadására. Pedig pár éve ADSL ide, IPTV oda ez nem okozott problémát. Jó ma már a kereskedők is megoldják a gondot – nem tudsz faxmodemet venni… Az is meglepő, hogy valami oknál fogva a notebook/netbook típusú számítástechnikai eszközökben még ott van. Melyik marhának van még “Mit eszik?” nete? 😆

Tags: , , ,

This entry was posted on csütörtök, november 6th, 2008 at 14:17 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.