7
jún

rendet végre!

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

Mindig a suszter cipője a lukas. Hát most is…

WOW,  most jött a hír, elméletileg – bocs, de akkor hiszem ha itt van. nem ez az első “ohh, nem gond segítek!” – kölcsönöznek nekem egy noti SATA HDD-t meg Vista Enterprise Magyar médiával is megspékelik. semmi kedvem nem volt a netről levadászni és integrálni – mert ugye ezt pont nem találom sehol warezban. jah, a médiát, azt nem kaptam a sorozatszám mellé, vagyis, de egy angol iso-t letölthetnék, de nekem magyar kell! Egy kis barkácsolás a nVidia drájverekkel, mert nálam a GeForce sokat eldobja az agyát, igaz drága FSC már két éve alig ad ki frissítéseket hozzá, drávert meg egyáltalán nem. Szóval ha minden frakó akkor mennek bele a telepítő DVDbe az Office2007-tel kézenfogva. Két dolgot kell még csak megtudnom, mi a fenét tartalmaz a FSC eredeti automatikus telepítőkéje és hogy tudom kikapcsolni, h ne kelljen aktiválgatni.

Igen ez az egész szarakodás azért van, mert lespórolják a gyártók a telepítő médiát – sokkal könnyebb dolgom lenne és mert nincs egy igazán jó mentő alkalmazás M$ékhez és minden szar fut akkor is amikor nem kellene…
Ha nem jön össze komolyan elgondolkodom rajta, hogy irány vissza XPre! 8 éves a kicsike és már nuku hozzá támogatás, de még mindig operációs rendszer.
Teljesen meg tudom érteni, hogy nagyon wolják Redmondban a 7 kiadását. Lehet, hogy azt is feltolom majd tesztelni, de leginkább még mindig egy linux desktopra vágyom. Amit kell azt használnám Sun xVM VirtualBox segítségével csak oldódna meg a kütyü szinkronizálása!

Tags: , ,

This entry was posted on vasárnap, június 7th, 2009 at 14:13 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.