30
jún

egy érdekes létsík

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

robot-taking-examÉs ebben a létsíkban szerintem egyetlen dolog létezik!

A VIZSGA!

De hála az égnek hatalmas parázások közepette, de megszabadultam tegnap délutáni 3 és 4 óra között a tizenegyedik démonától is ennek a szemeszternek!
Jah, volt para rendesen, pedig tanultam mint a kis angyal – az ördög szarvaim meg viszkettek, mint az állat 🙂

Először is Ratkó tanárúr valahogy nem kedvel, akiknek súgtam vagy segítettem eddig minden vizsgáján átmentek, engem mindig megdolgoztatott – így legyen az ember segítőkész! Másodsorban, meg nem a tanárúr tartotta az előadásokat, teljesen más feladatok voltak.
Ráadásul úgy tűnt, hogy a BKVnak hatalmas kihívást jelent a 103 busz eljuttatása a Népligettől a Bártfai utcáig – egy óra alatt. Vmelyik marha nem tudom, hogy hogyan hozta össze a menetrend szerinti 19 perces utat, de a 6 szemeszter alatt sose jött össze 30 perc alatt és nem is volt boxkiállás, se szélvédőmosás! 45 perc alatt azért összejött a dolog!
persze ismerős arc nem igazán akadt az aulában, így figyeltem a csoportosulásokat, hogy kinek milyen infója van. Még mindig csodának tartottam a vizsga minimális követelményének megütését, de már itt vagyok és azért csak jó lenne kicsi forintocskáimat nem erre a tárgyra költeni, lesz itt még másik 7… Egy srác csapzottan oda ugrik: Valszám? bólintok egykedvűen, kikapja a kezemből a tanerő által közzé tett feladatsort, ez-ez és ez lesz, ez más számokkal; majd elrohan és kíván kína fekáliaterméséből egy nagyadagot!
hohoho! és nem is horgász vagyok, oda csak szeretnék már eljutni végre! még is csak van itt esély… azt az ” valamely ξ valószínűségi változó sűrűségfüggvénye” típust kihagyhatná, azt rühellem. De a 3 eseményes feltételes valószínűség, ha nem bal lábbal ébredt menni fog. Exponenciális eloszlás nem téma, csapódhat mellé a Poisson-eloszlás és a konfidenciaintervallum is. Hiába végesztem gépészként a homogenitás vizsgálat a táblázatok turkálásáig jöhet, ott tuti elszúrom:o

Aztán jött a lássuk miből élünk, na meg a csoportosítgatás. egyszerű volt tele lett velünk a Neumann terem. Mellém beült egy kismama meg egy csoporttársa. Szerencsére hajlandók voltak a csere alapú üzletelésre, én szóltam egy helyen neki, hogy az úgy nem jó ő meg szolt, hogy P(A|B) helyett ugyan számoljak már a P(B|A) dologgal, mert így elcseszem az egészet – vagy valami ilyesmi.
A lényeg, midőn a tanárúr repült felém a pótlappal, egy gondolat motoszkált a fejembe, ha ezt nem írom meg hibátlanra akkor legyek mormota!
Hát nem nagyon teljesülnek a kívánságaim vagy csak magammal nem akarok kitolni? Nem lett hibátlan a dolgozatom, én se mormota. Azé, basszus, bánt, hogy csak 4 lett, na!

De a félévemmel elégedett vagyok! csak két kettes és két hármas lett, ezen kívül (valszám) minden jeles!

Tags:

This entry was posted on kedd, június 30th, 2009 at 16:47 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.