13
jan

csak úgy…

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

Utálom, h képtelenek vagyunk kommunikálni! roppant idegesítő!

Remélhetőleg  WP3 már a sablonok lokalizációját és többnyelvűségét is normálisan kezeli! Őrület amit bűvészkedni kell vele! Még arra nem is mertem gondolni, h a böngészőből vegye a nyelvi beállításokat!
Rendbe kellene már tenni a kinézetet is – weboldalakat, sablonokat és szabványokat meg azzal tartanék be aki az IEt kódolta! Addig verve a fejét kisebb DLT/DSS/DAT librarival amíg mozdulni tud vagy nem lesz enibrózör az oldal – meg megnézni mi a frász baja van a Simple Tags modulnak is….
Tetszenek ezek a twitek. Kell vmi okosság a “megmondásaimnak”

Tags: , ,

This entry was posted on kedd, január 13th, 2009 at 1:02 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.
  • Pearl

    “Twit”jelentése:balfácán, balfék, buta ember, béna hapsi, stb (lsd: sztaki) “To twit”=bosszant, kigúnyol, piszkál, szekál (lsd. mint fent):D

  • go to twitter.com 🙂

  • Pearl

    Have just checked. Seems totally stupid 😀 But twitter= csiripelés, csipogás, izgatottság, reszketés…:-D so please be more careful when using short forms in English :-DD Or are you a twit who is twittering?