25
nov

„T” díjszabások

   Posted by: Kobra   in Nincs kategorizálva

Decembertől a T-Mobile-nál is lesz végre korlátlan adatforgalmat tartalmazó mobilinternet-előfizetést, így mostantól mindhárom hazai mobilszolgáltató kínálatában szerepel ilyen konstrukció. Itt volt már az ideje, h a „T” is feleszméljen, de azt okosan tette – versenytársától eltérően nem egy új, adatforgalmi korlát nélküli csomagot vezetett be kínálatába, hanem opcióként kínálja a lehetőséget már meglévő csomagjaihoz.

A korlátlan opciót a „Mobil Internet csomag 5 GB” és nagyobb bennfoglalt forgalmú csomagok mellé vehetjük igénybe régi és új ügyfélként egyaránt. Azok, akik jelenleg 3 GB-os vagy Aranytárskártya Mobilinternet csomag 2 GB-ot használnak, és korlátlan adatforgalommal interneteznének, meglévő hűségszerződés esetén is válthatnak az 5 GB-os csomagra, és így igényelhetik a korlátlan opciót. A meglévő előfizetők közül tehát elsősorban azok járhatnak jól az új lehetőséggel, akik eddig a kisebb értékű csomagok valamelyikét használták, ezentúl badarság lenne 5GB-os csomagnál nagyobbat venni. Valószínűleg a Mikulás is magentába öltöztette a szívét, ugyanis, ha egy évre hűséget fogadunk az 1000 forintos opcióra, akkor egy évre ajándékba kapjuk – vagy ahogy a legújabb undormányt hallottam „ajcsiba”

A T-Mobile most bevezetett opciójánál a P2P-forgalom korlátozása érdekében a Pannonnal egyező stratégiát alkalmaz, azaz az adott forgalomra vonatkozóan fenntartja magának a jogot a sávszélesség csökkentésére (a T-Mobile ugyanakkor ilyen esetekben is garantálja az Általános Szerződési Feltételekben rögzített cél-, illetve minimálértékeket. Ez 3G/UMTS-hálózaton 130 kilobit/másodperc és 8 kilobit/másodperc letöltési irányban, valamint 40 kilobit/másodperc és 4 kilobit/másodperc feltöltési irányban. A Vodafone ezzel szemben előbb figyelmeztetést küld a felhasználónak, majd ha ez nem vezet eredményre, a tárgyhónapra automatikusan egy forgalmi korlátos csomagba sorolja az ügyfelet és behajtja a túlfogyasztást rajta.

T-Mobile Dongle WiFi

T-Mobile Dongle WiFi

Hahó, T. Szolgáltatók .torrent nem csak illegális tartalmakat eredményezhet!! Erről a Solaris rendszermérnökeitek mesélhetnének…

Itthon még ne keresse senki a WiFi adaptert:( Pedig esküszöm nekem kevesebb gondom van a mobil internetemmel, mint a T-Home Tripla routerével – na meg stabilan viszi a 5-6 Mb/s .
Jah, január óta nem tudják megoldani, h ha fel akarok valahova tölteni egy kicsit nagyobb anyagot értsd 1MB, akkor a router ne induljon újra, ráadásul a boot folyamat be se fejeződik és már kattan is az újabb „soft-reset”, de csinálja ezt csak úgy magától is…

Remélem hamarosan a Internyet + VoIP + IPTV csomagokkal is csinálnak valamit! Kicsit kezdem erősen sokallni az 1MB DSL kapcsolatért, a Családi csomag 51 csatornájáért és a régi Favorit+ telefonért a 12.757 Ft havi díjat… jah, olyanra meg nem akarok váltani amiben nincs meg a jelenlegi 100 órás 16-06-ig tartó hívás kedvezményem

Tags: , , ,

This entry was posted on kedd, november 25th, 2008 at 6:02 and is filed under Nincs kategorizálva. You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a reply

Name (*)
Mail (will not be published) (*)
URI
Comment