Archive for augusztus, 2017

10
aug

Triviális dolgok

   Posted by: Kobra    in Nincs kategorizálva

A triviális dolgok azok, amiket kimondasz, rábólintasz ha elvetemült vagy el is kezded és már fel is szálltál a szopórollerre! És csak hajtod és hajtod, és hajtod, és…

Ma hivatalból jutott több is, de én merész és bátor vagyok, kitalálok magamnak is

Ma megjöttek a fényszóró izzói… Izzó csere, nem is hangzik olyan vészesen! Nem hát, ízé meghát! Tapasztalt róka lévén doksi elő! Oh, kábelkorbács le, rögzítőrugó ki és már lehet is cserélni.

Na és mi a valóság? Kobra felnyitja a motorháztetőt, 10 percig nézegeti majd visszacsukja. Majd hétvégén! Vagy megvárom, hogy megjöjjenek a SilverVision irányjelzők is…

Tags: ,

7
aug

Közlekedés

   Posted by: Kobra    in Nincs kategorizálva

Ma nagyon felqrtam magam…

Vége a rohadt FINA-nak, jön a Sziget… juhéjj! Szerintem úgy vannak vele, hogy ÓBudára jársz dolgozni, ott laksz? Akkor szopjál baszki! De ez egy dolog, de ahogy közlekednek az emberek!

Drága közlekédésben részvevő „barátaim”, gondolkozni szoktatok?

  • A világítás bekapcsolása két dolgot szolgál: Látni és látszani! Szakad az eső, szerinted mi lehet látni belőled lámpa nélkül a 6-os út vízfüggönyében!?
  • Bringások? Észnél vagytok? Láthatósági mellény és villágítás nélkül a 6-oson bringázni? Minek?
    1., Ha elcsapnak donornak sem leszel jó, mert nem sok marad belőled ha hetvennel végigmegy rajtad egy kamion
    2., OK, téged nem várnak otthon, de a söfőrt biztos dutyiba akarod küldeni?
    3., Ott a kibaszott kerékpárút párhuzamosan!!

Az meg megint nem volt vicces amikor az elnézett kijárat miatt az előttem haladó hirtelen kirakja az indexet és visszafordul az M0-ra – ok, tudom… legalább használt indexet! Én meg nyomom a padlóféket és be a vészvillogót, hogy a mögöttem jövő vonatba összeállt kilóméternyi sor ne tolja össze az előtte lévőt. Rántotta mindenki a kormányt amerre csak tudta.
Jah román volt a rendszám – mondtam már, hogy le kell gépágyúzni őket az utakról! Leszarom, hogy önveszélyesen vezetnek, de engem és még sokakat várnak otthon!

Tags:

7
aug

#Matka

   Posted by: Kobra    in Nincs kategorizálva

Többen javasolták, hát legyen… Kisribanc külön szekciót kap a blogban (amibe csak rengeteg dolog figyel draftban, de nem volt időm kidolgozni rendesen)

Plusz a ma reggeli édes történet is ide kívánkozik 🙂

Tags: ,